Project Description

Som en professionell DJ de senaste 6 åren har Gunn Lundemo spelat i mer än 200 städer internationellt och aktivt turnerat runtom i världen i USA, Centralamerika och Europa. Hon har haft residency på Twiga i Monaco, i Dubai och i Bulgarien.
Som event producent så jobbar hon självständigt och organiserar några av Sveriges största HBTQ och Pride fester. Gunn Lundemo 2015 designade den officiella dogtagen för Stockholm Pride 2015 ihop med sångerskan Kristin Amparo. Hon också producerat hela stora scenen för Stockholm Prides lördag 2016 och vann 2012 priset för ”årets festfixare” i QX Gaygala.
Hon har presenterat artister som Ruby Rose, Peaches, Betty och många fler internationella namn under åren. Med sin erfarenhet och engagemang för konsten att DJa och hennes erfarenhet av att producera stora evenemang, har Gunn en djup förståelse för vad som krävs för att vara värd, utföra och skapa en oförglömlig fest. Gunn spelar aktivt DJ set ihop med sin sin bästa vän Kristin Amparo på sång. Hon har även en världsomspännande resande DJ-duo tillsammans med L word stjärnan Daniela Sea.

 

Boka Gunn Lundemo

0735070777

markku@artistocheventbolaget.com