Project Description

Laszlo &Tear framför ”The American Songbook…på svenska!”
Kapellmästare: Mikael Sundin
Malena Laszlo and Magnus Skogsberg Tear tolkar kända amerikanska örhängen på ny-översatta svenska.
I “THE AMERICAN SONG BOOK – PÅ SVENSKA” blir Leon Russels “The Masquerade” till “Ensamlek för två”, Billie Holidays hit “How Deep is the Ocean” blir “Hur Djupa är Haven?”,
countrydängan “How´s the World Treating You?” blir “Säg Hur Är Det Med Dig?”, Dionne Warwicks hit “You´ll never get to heaven if you break my heart” blir “Om du ska till himlen får du passa dig” och Joni Mitchells “Both sides now” blir i Malenas och Magnus version till “Från alla håll!”.

Malena Laszlo är en svensk musikalartist, sångare / skådespelare född i Lund. Sedan genombrottet har hon haft ledande roller på Dramaten i Stockholm, arbetat med världsberömda Ingmar Bergman, både i Sverige och New York, USA, spela drama och komedi på scen, film och tv och har även haft ledande roller i musikaler i Sverige. Hon är frontsångare i orkester Ambassadör och hennes repertoar omfattar klassiska Broadway-hits, filmteman, James Bond teman, jazzstandards, evergreens och franska chansons. Malena är också innehavare av ett inofficiellt rekord: att vara en sångerskan som har uppträtt flest gånger på Nobelfesten i Stockholms stadshus.
http://malenalaszlo.com/

Magnus Skogsberg Tear. Skådespelaren, regissören och kreatören som kom ut som sångare 2009. Magnus spelar Sebastian i ICA:s reklamföljetong och är en kreativ mångsysslare som har ett eget designföretag, Skogsberg&Smart, varit följetongsskådis i Storstad på 90talet samt regisserat avsnitt för Rederiet, Tre Kronor och 100tals reklamfilmer. Sedan 2009 sjunger han tillsammans med Sean Kelly i duon Sean-Magnus som med föreställningarna “Sean-Magnus Älskar Man” och “Sean-Magnus Kommer Igen”.

Boka Laszlo & Tear
Markku Saarinen 0735-070777
markku@artistocheventbolaget.com