Project Description

Obesvarad kärlek Premiär 16 jan 2009 Intiman Stockholm med fortsättning höst 2009.
Se Loa Falkman & Babben Larsson i den sanna komedin om överklasskvinnan Florence Foster Jenkins som älskade opera och som älskade att sjunga, men som absolut inte kunde sjunga fast hon på fullt allvar trodde det.

Carl Johan ”Loa” Falkman – baryton, hovsångare och skådespelare – är sedan länge en av Sveriges mest kända och allsidiga artister. Loa är känd från såväl opera- och konsertscenerna som från film och TV.

Sedan debuten på Kungliga Operan 1973 har han framträtt på alla stora scener, både i Sverige och utomlands, i snart sagt alla det stora rollerna i sitt fack. Som skådespelare har vi sett honom både på Dramaten och som operett- och musikalartist på Oscars- och Chinateatern i Stockholm. Senast i publiksuccén China revyn med Lasse Berghagen, Helen Sjöholm och Magnus Härenstam.

Loa har även blivit mycket uppmärksammad för sin fina rolltolkning i långfilmen Pensionat Oskar. Också för TV publiken blev Loa tittarfavorit för sin underbara roll i populära humor programmet Cleo med Susanne Reuter och även
har vi fått njuta av hanst komiska talanger i SVT´s Nisse Hults historiska snedsteg med bla Sissela Kyle och Johan Glans.

Med Loa på scen får ert evenemang en gnistrande guldkant!