Project Description

Efter film och TV studier i Los Angeles dök Peter Magnusson upp i rutan i smått kultförklarade humorprogrammet Pyjamas på ZTV tillsammans med David Hellenius. Det var första gånget vi fick se radarparet i tv-rutan och där har de stannat sedan dess.

Peter har synts med David i otaliga populära tv produktioner som t ex Idol, Godafton Sverige, Stadskampen och Pass på och även i Fredag hela veckan, samt i krogshowen Så Pass tillsammans med David och Christine Meltzer.

Men mest av allt är det väl TV4´s prisbelönta succé Hey Baberiba tillsammans med David och Christine som man tänker på först och främst, där Peters pricksäkra imitationer av Sveriges konung och kronprinsessan Victoria är några av favoritkaraktärerna.

Men vi har också sett honom i olika solo sammanhang, såsom i TV4s Parlamentet och Hjälp! och med egna humorprogrammen Situation Magnusson och succén Blomstertid där han spelade 3 karaktärer själv.

Sommaren 2009 var en bra sommar för Peter. Hans film Sommaren med Göran, som han både har srivit manus till och spelar huvudrollen i, hade premiär.

Och samma sommar spelade han huvudrollen i Bruden som visste för lite på Fjäderholmateatern.

Komedin har nu fått en fortsättning våren 2010 på Maximteatern i Stockholm.

Boka Peter som konferencier eller som stämningshöjare på ert evenemang.