2019-11/dsc-0178-redigerakvadrat-foto-harald-nilsson-2 2019-11/malena-tuvung-imponerade-in 2019-11/dsc-0072-redigerakvadrat-foto-harald-nilsson

Malena Tuvung

Malena Tuvung är en mångsidig artist och har medverkat både som dansare och sångerska i allt från krogshower till musikaler och opera.

I krogshower både utomlands och i Sverige har hon fått utnyttja sin musikaliska bredd och sitt röstomfång till max och blandat genrer friskt i allt från musikal och visor till soul, pop och rock. I dessa sammanhang har hon också fått chansen att hylla några av vårt tids största sångerskor som tex Whitney Houston, Barbra Streisand, Cher, Lady Gaga och Celine Dion för att nämna några.

Malena har medverkat i flertalet musikaler runt om i landet och gjort flera stora roller bl a i ”Fame” , ”Grease”, ”Jekyll & Hyde” mfl

2009 gjorde hon huvudrollen i musikalen ”Cats” på Cirkus i Stockholm och sjöng där en av musikalhistoriens största hits genom tiderna ” Memory ”

Den fick hon även framföra i SVT:S Allsång på Skansen.

Senast har hon varit aktuell som en av solisterna i den hyllade musikalkonsertturnén ”Från Broadway Till Duvemåla” samt i ” Evergreen- En hyllning till Barbra Streisand”

Du kan boka Malena både som gäst solist eller med egen acompagnemang

Boka Malena Tuvung

Markku Saarinen 0735-070777

markku@artistocheventbolaget.com

Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild