2018-06/schlagerfeber-utan-spegling-7mb

Schlagerfeber

Schlagerfeber älskar Mello och Eurovision och har levererat fartfyllda shower i över 15 år, som kan skräddarsys efter ert önskemål. Vi bjuder på medryckande koreografier, professionella backing-tracks, medleyn och starka röster som engagerar och berör publiken.

Schlagerfebers shower passar perfekt för små och stora event, företag- och privatfester, bröllop, nattklubbar, kryssningsfartyg, semesterorter eller festivaler. Behöver du en värd, DJ eller konferencier, är vi ditt självklara val. Vi kan även producera en hel showkväll med flera andra gästartister.

Vår repertoar erbjuder även jazzstandards, där vi bjuder bl a på folkkära låtar från Frank Sinatra till Michael Bublé och musikallåtar som publiken känner igen från t ex West Side Story och Chess. Vi gör även säsongsaktuella teman som t ex julshower. 

Schlagerfeber består av fyra medlemmar under ledning av Martin Kagemark, som har många års erfarenhet som musikal- och showartister runt om i Sverige.

Ni har sett Schlagerfeber bl a som publikuppvärmare på Eurovision Song Contest i Malmö och i Stockholm, Melodifestivalen på Turné, Melodi Grand Prix i Norge, Pridefestivalen och Ronneby Brunn. Vi även haft en stående krogshow på Restaurang Victoria och Golden Hits i Stockholm.

Tveka inte att boka oss redan idag!

Schlagerfeber i andra kanaler

Boka Schlagerfeber

Markku Saarinen 0735-070777

markku@artistocheventbolaget.com

Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild