2020-03/flyingf 2020-03/jimmyoanna 2020-03/ffamily

The Flying Family

The Flying Family slog igenom i Talang 2020 med en Golden Buzzer och flög rakt in i finalen. Gruppen består av Luftakrobaterna Jimmy & Anna som uppträtt världen runt i 20 år och nu tagit in sina söner Hugo och Hannes i showen. Tillsammans skapar de en känsla av kärlek, tillit och mod när de svingar runt med akrobatiska konster högt upp i luften. Talang juryn och hela svenska folket rördes till tårar när de visade upp sitt första nummer i TV.

https://youtu.be/ce0qkiU3t6E 

Pojkarna har växt upp bakom scen när föräldrarna Jimmy & Anna framträtt på några av de största kryssningsbåtarna i USA,  flera säsonger i Cirkusbygningen i Köpenhamn och massor av företagsevent och galor i Sverige. 

https://youtu.be/zUuZxgi1gcg 

Dessutom har ni säkert sett dem i TV både i Melodifestivalen, Talang 2008, NBC Today show i New York och så har de invigt många höga byggnader i Sverige.  En unik och extra minnesvärd succé har varit deras utomhus shower när de svävar med himlen som bakgrund. 

Det var under en jorden runt resa 2019 som drömmen om att skapa ett nummer hela familjen tillsammans föddes. Då besökte de nämligen cirkus skolor i Costa Rica, San Fransisco, Hawaii och Japan för att undervisa och själva finna inspiration.The Flying Family uppträder alla fyra tillsammans - en flygande kvartett. Dessutom kan de också köra Jimmy & Annas duo akter där de senaste årens stora succé  har varit badkarsnumret på dinnershows runt om i Norden. 

boka The Flying Family

Markku Saarinen 0735-070777

markku@artistocheventbolaget.com

Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild