2017-11/ths-1

The Hebbe sisters

 – Glädje, utstrålning & musikalitet – 

De är värmländska, skönsjungande systrar som framgångsrikt swingar sig fram genom musiklivet.

Systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med härlig energi och träffsäker stämsång.

”Helt solklart!” sa Charlotte Perrelli när The Hebbe sisters medverkade i TV4s program Talang 2009, som även gav beröm för deras vackra sångröster. Nu senast har man även kunnat se systrarna leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto.

The Hebbe sisters är just nu aktuella med skivan På vår blomstrande äng tillsammans med Duo Sentire; en skiva med både härlig swing, ljuva sommarmelodier och örhängen från den klassiska repertoaren. Denna skiva är uppföljaren till deras stämningsfulla julskiva En strålande jul (2016).

”De förvaltar och för vidare traditionen av den klassiska jazzsången med en avspänd scenunderhållning, timing och träffsäkra stämmor.” – Robert Wells, svensk pianist, kompositör och arrangör

”The Hebbe sisters är Sveriges svängigaste sångerskor!” – Gunhild Carling, svensk jazzmusiker och multiinstrumentalist

 ”De sjunger otroligt bra och lätta att ha att göra med. De är jättepositiva, glada och roliga tjejer. Riktiga proffs!” – Jan Johansen, svensk sångare och artist.

The Hebbe sisters uppträdanden:

Läs mer om The Hebbe sisters:

The Hebbe sisters i andra kanaler

Boka The Hebbe Sisters

Markku Saarinen 0735070777

markku@artistocheventbolaget.com

Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild