Boka föreläsare hos oss på Artist & Eventbolag - Tommy Tommy - Boka din föreläsare hos oss idag på Artist & Eventbolag

Tommy Ivarsson

Hitta energin när det blåser
 
Vi lever i en värld där livet snurrar fort. Våra kunders förväntningar på oss ändras, lojaliteter flyttas, våra medarbetare ställer nya krav – och dessutom händer det saker i våra liv som gör att energin inte alltid räcker till. För företag och ledare handlar det om att driva och utveckla verksamheter, samtidigt som vi skall prestera. För att inte tala om det mod vi skall vara utrustade med, i den ständiga förändring vi lever i.
 
Ibland kommer det så kallade ’livet’ ivägen och sätter käppar i hjulet. Vår utmaning är att behålla energin oavsett om världen rasar samman, om så bara lite grand.
 
För Tommy Ivarsson förändrades allt när hans son Jonathan fick en allvarlig lungsjukdom vid sex års ålder. Hans fokus som företagare och ledare fick svängas om och nya prioriteringar upptog en allt större del av en redan stressad vardag. De val han fick göra kom mycket att handla om att få vardagen att fungera och att välja glädje som motor i det svåra. Att hitta energin när det blåste.
 
Han pratar om att hitta sätten att hushålla med den energi man har och att lära sig hur man fyller på. Och då utifrån vad man själv behöver. Man har alltid ett val och man gör val hela tiden. Det värsta i kråksången är att man aldrig kan skylla på någon annan.
 
Föreläsningen är en öppenhjärtig berättelse om hans resa genom snålblåsten. Det är en berättelse om livsmod där vi får ta del av hans lärdomar och insikter. Han tar oss med på sina upplevelser med självdistans, självironi, allvar och humor.
 
När Tommy fick frågan om att vara Sommarvärd i P1 samt senare Vintervärd, bestämde han sig för att berätta och han vill genom sin berättelse ge inspiration och kraft till ett klimat där vi faktiskt kan tillåta oss vara människor lite oftare.
 
Tommy är numera högaktuell med sin nysläppta bok: Hudlös – en berättelse om livsmod.
 
Tommy Ivarsson är serieentreprenören och företagaren som byggt upp flera tillväxtbolag, både som ägare, delägare och på senare år även som affärsstrategisk rådgivare i ägarledda bolag. Tommy ser klara samband mellan starka, trygga, stabila ledare och organisationer med framgångsrika företag. Hans uppdrag numera är att se till att ägare, ledning och personal har rätt energinivå, vet vart de skall och skapa strukturen för att nå dit.
 
Tommy blev känd för en bredare publik i somras, då han valdes till Lyssnarnas Val i Sommar i P1. Programmet sändes den 19 juli och där berättade han om hur han hanterat sitt energidränage i samband med sin sons sjukdom. Om hur han den hårda vägen blev tvungen att kombinera sitt företagande med en ytterst svår privat situation. Programmet fick ett stort genomslag och inte minst bland män mitt i livet.
 
Nu har du möjlighet att boka Tommy som föreläsare och inspiratör till din organisation eller företag.
 

Tommy Ivarsson i andra kanaler

Boka Tommy Ivarsson

Markku Saarinen 0735070777

markku@artistocheventbolaget.com

Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild