Hanna Von Spreti, Rennie Mirro och Karl Dyall

Hanna Von Spreti, Rennie Mirro och Karl Dyall

Hanna Von Spreti, Rennie Mirro och Karl Dyall inledde sitt samarbete efter den bejublande succén Singin’ in the rain, som hade premiär på Oscarsteatern i Stockholm 2006, där trion spelade huvudrollerna.

De fick möjlighet att jobba ihop igen julen 2008 på Grand Hotel med föreställningen A Hollywood tribute som blev en sådan strålande succé att producenterna Vicky von der Lancken och Bosse Andersson bestämde sig för att fortsätta med föreställningen på Oscarsteatern våren 2009.

Nu har ni möjlighet att boka succétrion till ert evenemang där de kommer att förgylla er kväll med sång och dans till välkända melodier från gamla Hollywood klassiker.

Hanna Lindblad är utbildad vid Balettakademiens Musikalartistutbildning i Göteborg. Hon har medverkat i ett flertal musikalproduktioner bland andra Sound of music, Trollkarlen från Oz och Saturday Night Fever. Hanna har också jobbat med artister som Lill-Babs, Martin Stenmarck, Stefan Odelberg, Sven-Ingvars och Joe Labero. År 2006 fick Hanna en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll i musikalen Singin’ in the rain.

Rennie Mirro är utbildad vid Svenska Balettskolan och var fast anställd vid Kungliga Operabaletten åren 1989-1997. Rennie har medverkat i flera musikaler, mest uppmärksammad kanske i rollen som Danny i Grease, för vilken han också fick en Guldmask. År 2006 fick Rennie ytterligare en Guldmask för bästa manliga huvudroll i musikalen Singin’ in the rain.

Karl Dyall är en flitigt anlitad dansare och koreograf, med en dansutbildning från Stockholms gator och torg. Han blev svensk mästare i breakdance -84 och var med och grundade dansgrupppen Bounce. Karl har medverkat i flera musikaler och bland annat fått utmärkelsen Guldmasken för sin medverkan i musikalen Fame på China Teatern. Han har gjort roller både på Riksteatern och Stockholms stadsteater och löpande koreograferat för scen, tv och film