I Vintertid – en stämningsfull julkonsert

I Vintertid – en stämningsfull julkonsert

I Vintertid – Julens vackraste musik blandat med hits från musikalvärlden, svenska pärlor, filmmusik m.m.

 I Vintertid består av den fantastiska sopranen Emmi Christensson som med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde i två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm. Emmi har gjort rösten till Belle i den nyaste filmatiseringen av ”Beauty and the beast” och har även deltagit i Melodifestivalen med låten Icarus. Emmi har också nyligen samarbetat med tonsättaren Tommie Haglund och Per Gessle där hon är sopransolist i verket ”Making Something Out Of Nothing” inspelat med Kungliga Filharmoniska Orkestern under ledning av dirigenten Joachim Gustafsson.

Medverkar gör också Christian Svarfvar, en av Skandinaviens allra främsta violinister. Med examen från Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar vart han än kommer. Christians karriär tog fart 2008 då han utsågs till ”rising star” av European Concert Hall Organization (ECHO), vilket ledde till en omfattande turné med många av de viktigaste konsertsalarna i världen inkluderade. I samband med turnén debuterade han i New York med en utsåld konsert i Carnegie Hall i serien Distinctive Debuts.

Just nu är han skivaktuell med albumet ”The Symphonic Touch of Benny Andersson” med London Philharmonic Orchestra tillsammans med…

…arrangören och dirigenten Anders Berglund, en av Sveriges ledande musikprofiler under närmare 50 år. Anders har under många år haft ett otal uppdrag inom svenskt musikliv. Spelade i unga år tillsammans med Björn Skifs & Blåblus med förstaplaceringar på Billboardlistan. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och inte minst som dirigent för Melodifestivalen under inte mindre än 16 år. Han var med och startade ”Så ska det låta” och medverkade i över hundra program under 8 år. Är också en av initiativtagarna till ”Svenska Stjärnor”, en konsertserie i Berwaldhallen tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester där han varit med och producera och dirigera inte mindre än 28 produktioner under 17 års tid med en rad av Sveriges största artister.