Jessica Falk

Jessica Falk

Jessica Falk

Jessica, en svensk artist och låtskrivare, bär med sig en livsresa som genomsyrar hennes musik och texter. Jessica har flitigt spenderat mycket tid i Nashville sedan 2010. Hon har byggt upp en nära relation med prisbelönta musiker och legender, vilket resulterat i två album, flera singlar och nu senast EP:n ”Survivors” som släpptes i september 2023. Låten ”I Don´t Know Why” från Ep:n klättrade snabbt till topp tio på Countrytoppen i både Danmark, Australien, Tyskland och Skottland.

Jessica är fantastisk som piano solist och sångerska, antingen som trio eller med ett komplett band för exklusiva, festliga och viktiga tillfällen. Utforska hennes musikaliska passion, och låt henne skapa oförglömliga ögonblick på ditt evenemang.

Jessica Falk & Jan Johansen

Countrymusiken förde dem samman. När Jan och Jessica möttes, uppstod omedelbart en musikalisk passion. De kände direkt att deras röster skapade ett eget sound som de verkligen gillar. Tillsammans har de släppt singeln ”There´s Always Love”.  Kombinationen av deras röster ger duetten den kraft som texten symboliserar.