ROBERT HAGLUND GÖR HÅRDROCK I JAZZTAPPNING samt videorelease " You Matter To Me "

ROBERT HAGLUND GÖR HÅRDROCK I JAZZTAPPNING

Robert Haglund har arbetat professionellt med musik i 22 år och har genom åren medverkat i ett flertal krogshower och musikaler. Efter att ha bevittnat en konsert med The Drifters föddes inspirationen om ett eget vokalband, med Motown-katalogen som fundament. Resultatet blev The Fantastic Four, som idag är Sveriges största Motowngrupp.

Ränderna går aldrig ur; och 2016 släppte Robert sitt första soloalbum “I wanna be somebody”där han kombinerar sitt ursprung i rocken med jazzen. Detta var en naturlig utveckling från 80-talets rockhjältar och förebilden Frank Sinatra. Albumet fick stor uppmärksamhet bland många rockfans ute i världen på grund av de unika tolkningarna. 

Nu är Robert aktuell med den nya videon för singeln “You matter to me” (John Vastano(Michael Morgan/Vincent Poncia). En hyllning till forne KISS trummisen Peter Criss som i sin tur släppte sin version 1978. 

– Har älskat den här låten sen första gången jag hörde den, och den fungerar väldigt bra i ett storbandsarrangemang. En av Roberts favoritgitarrister Bruce Kulick (KISS/Grand Funk) bidrar tillsammans med jazztrumpetaren Mikael Renliden med ett imponerande känslofyllt solo, en lyckad kombination som vi med all säkerhet kommer att höra mer av i framtiden. 

Videopremiär för “You matter to me” Fredagen den 16 November, kl.19:00

https://youtu.be/FIGqlqWDQIg