TENORI - "från West End till Göteborg"

Mike Sterling har gjort över 1000 föreställningar som The Phantom på West End Theatre i London. Den 30 september kommer Mike Sterling till Stora Teatern i Göteborg som en av tenorerna i brittisk-svenska tenorensemblen TENORI.

Mike har tidigare ingått i TENORIs ensemble i England men det är första gången som han nu framträder i Sverige. "från West End till Göteborg" innebär också ett musikaliskt möte med den svenske stjärnsaxofonisten Johan Stengård som kommer att leda the TENORI Live Band. Konserten, som kommer att innehålla tenor-hits ur musikal, opera och filmmusik, blir starten på en miniturné runt om i Sverige.

-En intressant bakgrundshistoria är att det var Mike som Carola Häggkvist spelade mot när hon fick möjlighet att hoppa in i rollen som Fantine i Les Misérables på West End 2002, vilket gör det extra passande att Mike kommer att framföra en låt tillsammans med musikalartisten och Carola-imitatören Anna Werner (främst känd från TV-programmet Lotta på Liseberg), säger svenske TENORI-medlemmen Kalle Leander.