Project Description

Skådespelaren, komikern och manusförfattaren Mikael Tornving har erövrat oss med sin coola humor och sina blixtsnabba repliker.

I tittarsuccén Parlamentet fick vi upp ögonen för honom och vi har inte släppt taget sedan dess. Av Mikael vill vi bara ha mer!

Den underbart cyniske reportern Rolf Nygård i Melodifestivalen 2005 blev en av det årets mest älskade komiska figurer och ni har sett honom i mängder av tv-program sedan dess, Playa del sol, Parlamentet, Partaj och SNN News för att nämna några.

Hösten 2007 gjorde Mikael musikaldebut i Little Shop of Horrors som den mycket osympatiske tandläkaren, där efter har han gjort succé föreställningen Pricilla på Göta Lejon och just nu i teater uppsättningen av The Black adder  ( Svarte orm) på Intiman.

Han medverkade även i succéturnén Ladies Night 2007 och han tyckte det var så kul att han tackade ja även till 2009 års turné.

I filmerna om Johan Falk (fortsättning på Noll tolerans, Livvakterna och Den tredje vågen) spelar han chefen för Gruppen för särskilda insatser, vilket Mikael med sin bakgrund som reservofficer, passar perfekt för och det har ni gjorts över 12 filmer.

Som moderator och konferencier till ert event är Mikael en av våra mest uppskattade. Med ett ordentligt engagemang och äkta intresse gör han allt för att göra ert evenemang till en resultatinriktad succé!, dessutom  förgyller han ofta evenemang med ett specialskrivet material som roar era gäster exklusivt.

Boka Mikael Tornving

0709-936093

niclas@artistocheventbolaget.com