Aaron & Jasmine

Aaron & Jasmine

Aaron och Jasmine är professionella dansare kända från TV 4 Let’s Dance och Britains Got Talent. Dansduon har jobbat ihop sen år 2015 och sedan dess är dom oskiljaktiga. De har uppträtt för kungligheter runt om i världen, stått på Londons mest exklusiva scener och anlitats till företagsevents och privata tillställningar. Den hyllade och folkkära dansduon har efter 18 år utomlands och pendlande för Let’s Dance bosatt sig i Stockholm men har hela världen som arbetsplats. Deras koreografier på Let’s Dance har hyllats av både jury och tittare under åren som dom har medverkat.

De är grundarna till den spektakulära dans och sång showen Dance The Night Away och duon har jobbat internationellt inom showindustrin i två decennier och dom är väldigt glada att ta hem sin erfarenhet och expertis till eventscenen i Sverige.

Aaron och Jasmine kan även titulera sig som finalister i Britain’s Got Talent år 2020, ett program som ses av över 20 miljoner tittare – bara i Storbritannien! Duons dynamik och akrobatiska rutiner samt goda musiksmak blev hyllade av grundaren av Britain’s Got Talent tillika jurymedlemmen Simon Cowell och deras framträdande fick håret att resa sig hos både publik och den brittiska juryn, vilket ledde till en finalplats i programmet samt en inbjudan till att medverka i ‘Got Talent: All Stars’ i Madrid 2023. Du kan boka Aaron och Jasmine som dansduo till ditt evenemang.