Christian Åkesson

Christian Åkesson

Christian Åkesson är skådespelaren, komikern och imitatören som bl.a. slog igenom i kanal 5´s ”Partaj”, och som senast setts i ”Mumbo Jumbo”

Tv 4´s stora humorshow och SVTs ”Herr talman”. På scen i huvudrollen Trazan i den hyllade Trazan & Banarne musikalen. Christian är en komisk skådespelare, imitatör och sångare.

Till Företagsarrangemang och samarbeten kan

Christian bokas som moderator och programledare/konferencier samt i form av olika Humor figurer/karaktärer.

Kontakta Christian om ni önskar boka garanterat rolig underhållning på er kommande fest eller möte.

MODERATOR PÅ KONFERENS, DEBATT OCH PANELER

Christian Åkesson är inte bara imitatör utan bokas även flitigt som moderator och programledare / konferencier på olika konferenser, debatter, paneler och Kick-offer.

Några kund kommentarer om Christian:

Vi anlitade Christian som moderator till ett av våra event. Han är knivskarp och äger en närvaro som griper tag om publiken. Gör er själva en stor tjänst, använd Christians tjänster. Karln är mångsidig”
– Lokko&Robson Reklambyrå 

Christian bidrog verkligen till Telias stora Award fest med humor och professionalitet. Han levererade på scen och framkallade skratt med sina karaktärer. Rekommenderar honom varmt.”
– Annie Lingstrand Consumer Services

”Vi anlitade Christian till vår personalfest där han gjorde två mycket uppskattade framträdanden som specialanpassats för vår verksamhet. Med sina träffsäkra imitationer förgyllde han vår kväll på bästa sätt och vi kan varmt rekommendera Christian för de som vill ha proffsig underhållning till festen.”
-Lina Löfgren Stora Enso