Christine Meltzer

Christine Meltzer

Programledare, komiker, skådespelare

Boka Christine Meltzer till ert evenemang som Konferencier.

Eller höj humorfaktorn rejält i form av små sketcher med besök av de många erkända och härligt skruvade karaktärerna/Figurerna som Christine skapat genom åren.

Vi har sett Christine Meltzer som programledare för flertalet stora tv-produktioner,

Senast i Meltzer & Döden, i serien Berg & Meltzer i USA, Europa samt på Hawaii, samt Berg & Meltzer På Oscars, Partaj, Wipe out, Danbandskampen, Melodifestivalen tillsammans med Måns Zelmerlöw och Dolph Lundgren, Humorgalan, fredag hela veckan och såklart Dundersuccén i början av karriären med Hey baberiba med David Hellenius och Peter Magnusson där också det stora genombrottet kom med prisvinnande imitationer och skruvade karaktärer av Bl.a. drottning Silvia som idag är en modern klassiker.

Christine har även medverkat i flertalet dramakomedier, Sommaren med släkten, ”Ett gott parti”,”Välkommen åter” med Sveriges absoluta kvinnliga humorelit!

Samt långfilmerna: Jag älskar dig ”en skilsmässokomedi”, tsatsiki, farsan & olivkriget, Lasse Majas detektivbyrå ”Stella Nostra” samt Sommaren med Göran.

Hon har även hunnit med mega succén med The Producers på China Teatern i rollen som Ulla, föreställningen Har ni fest eller? Samt musikalen Leva livet.

  • Vald till Sveriges roligaste kvinna av Aftonbladet.
  • Vald till Årets tv-personlighet
  • Vald till Årets roligaste Kvinna av D.V.
  • Bästa humorprogram, Hey Baberiba. Aftonbladets TV-pris.
  • Vunnit Kristallen priset 2 gånger för bästa humorprogram med Partaj.
  • Vunnit kristallen priset för årets kvinnliga programledare tillsammans med Carina Berg.

”Meltzer har fått fredagarna att bli en skrattfest och hennes imitationer är klockrent träffsäkra. Hennes Silvia måste ju till och med ge släta original-Silvia skrattrynkor.” – QX

”Tar en självklar plats bland humorkillarna. Humorns okrönta drottning får oss att gapskratta och hovet att rasa”