Le CRASH

Le CRASH

Le CRASH är en showtrio som levererar underhållningen till företagets personalfest, galan, festivalen eller bröllopsfest.

Med en häftig blandning av välkända hits och gamla godingar från rock, pop och schlager höjer de stämningen på festen – med sång, dans och charm förgyller de din kväll och fångar publiken.

Allt från 80tals rock i ”Paradise City” till senaste från J.Lo och Adam Lambert ryms i Le CRASH repertoar och skapar för Er en mix av shownummer som får publiken i extas på er tillställning, liten som stor.

Le CRASH levererar skräddarsydda lösningar efter Era önskemål vare sig det handlar om finstämd musik till förrätten eller fartfyllt ös på scen eller dansgolv!

Trion består av tre rutinerade artister som verkat i branschen i flertalet år på olika sätt och som bestämt sig för att gå samman och leverera det kunden vill ha. Ren och skär entertainment med glimten i ögat och nära till skratt och allsång.

Linnéa Källstöm – sångerska & dansare

Daniel Mitsogiannis – sångare & koreograf (har bl.a. setts på musikalscener och i Melodifestivalen med bidraget ” Pame”)

Miss Angelina – sångerska och dansare med rötter i Burlesqueshower och musikal (setts som lead singer i ” O burlesque ” på Arbisteatern och Pride s stora scen)

Av CRASH får du alltid mer än du förväntar dig!